Kontor 580 KVM | Gustav Adolfs torg 4, Malmö

TA KONTAKT

I denna fastighet på plan 5 hittar man ett fräscht, modernt och trivsamt kontor på 580kvm. I Entrén finns en stor lounge där konferensrummen finns intilliggande. Lokalen består också av öppna ytor för arbetsplatser samt ett pentry/fikarum för personalen. Lokalen har en inglasad balkong som ligger in mot gården. Lokalen totalrenoverades 2017.

"Modernt och trivsamt kontor om 580kvm på plan 5."

FAKTA

Gatuadress: Gustav Adolfs torg 4
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Fastigheten är belägen mitt på Gustaf Adolfs torg och ligger bara en minuts promenad från station Gustaf Adolfs torg som är en station för stadsbussar. Med bara några minuters promenad når man Centralstationen där det finns både buss- och tågförbindelser som sträcker sig ut i regionen. På Gustaf Adolfs torg samt gågatan finns ett stort utbud av service, butiker, kaféer och restauranger.

SERVICE

På Gustaf Adolfs torg samt gågatan finns ett stort utbud av service, butiker, kaféer och restauranger.

KOMMUNIKATIONER

Fastigheten är belägen mitt på Gustaf Adolfs torg och ligger bara en minuts promenad från station Gustaf Adolfs torg som är en station för stadsbussar. Med bara några minuters promenad når man Centralstationen där det finns både buss- och tågförbindelser som sträcker sig ut i regionen.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Centrum Gustav Adolfs torg 4

15 + 11 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.