Kontor 403 KVM | Gibraltargatan 7, Malmö

TA KONTAKT

Kontorslokal om 403 kvm, på 7:e våningen bredvid Malmö Live.
Lokalen är ljus och har stora fönster från golv till tak. Utsikten i samtliga väderstreck ger en härlig vy över Malmös takåsar och Öresundsbron. Lokalen är rumsindelad i varierande storlekar med köket som samlingsplats där ni också når terrassen.
Sportdepå i källaren med omklädningsrum och dusch för den som cyklar/springer till jobbet. Ett bra läge nära Centralstationen, service, restauranger och handel.

"Centralt läge nära stationen och city, rumsindelad på 403 kvm. Se lokalen i 360-visning!"

FAKTA

Gatuadress: Gibraltargatan 7
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 403 m²

OMGIVNING

I området kring Malmö Live sker en expansiv utveckling. Nya byggnader uppförs och planeras, kontorsbyggnader blandat med bostäder. Närhet till universitetet, Västra Hamnen och centrum.

SERVICE

I fastigheten finns Café Live som erbjuder frukost, fika, och lunch. Saluhallen mittemot erbjuder stort lunchutbud. Malmö Clarion Congress ligger bredvid, här finns restauranger, skybar, möteslokaler samt hotell för ett stort antal deltagare. Kort promenad till Gustav Adolfs torg med stort handelsutbud.

KOMMUNIKATIONER

Närhet till Centralstationen med avgående/ankommande bussar och tåg. Från Anna Lindhs plats avgår stadsbussar. För bilpendlaren finns ett flertal P-hus i närheten. För den som pendlar på cykel eller springer till jobbet finns dusch- och ombytesmöjligheter i källaren.

Sanna Ljungström

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)705-67 57 46

11 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.