Butik 240 KVM | Föreningsgatan 6F, Malmö

TA KONTAKT

På bottenplan finner du denna butik om ca 240 kvm. Lokalen har stora skyltfönster som vetter ut mot en väldigt trafikerad gata och har väldigt bra exponeringsmöjligheter! Lokal har en öppen planlösning och kan anpassas till er verksamhet.

Dessutom ligger Triangeln precis runt hörnet vilket bidra till ännu mer exponering för butiken.

Varmt välkommen på visning!

"Butikslokal om ca 240 kvm precis vid Triangeln!"

FAKTA

Gatuadress: Föreningsgatan 6F
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Butik
Storlek: 240 m²

OMGIVNING

Malmö City är det pulserande hjärtat i landets tredje största stad. Som sig bör finns här ett strålande utbud av affärer, restauranger och bostäder för alla smaker. Gågatan som löper från Malmö Central, via Stortorget och ända ner till Triangeln är det självklara shoppingstråket och här finns de flesta stora affärskedjor du kan förvänta dig.

SERVICE

Caféer och restauranger är rikliga i hela City. Stora gallerior som Hansa samlar ännu fler shoppingupplevelser och restauranger under samma tak och utgör ett fint alternativ när vädret inte spelar med.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationer finns det gott om med närhet till Malmö Central och knutpunkten Gustav Adolfs Torg. Sturup och Copenhagen Airport är inte långt bort, likt tåg- och bussresor i alla riktningar. I City tar du dig lättast fram till fots eller med cykel. Gång- och cykelbanorna är väl utbyggda och anpassade likt stora delar av övriga Malmö.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Centrum Föreningsgatan 6F

13 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.