Kontor 179 KVM | Fågelbacksgatan 11, Malmö

TA KONTAKT

Nu ges möjlighet att flytta in i helt nya kontorslokaler på Kronprinsen. Denna lokal är 179 kvm och går att anpassa efter era önskemål. Ett förslag på utformning av lokalen är enligt ritningen. Rumsindelad med varierande storlekar på rum för två eller flera arbetsplatser per rum, mötes/konferensrum, samarbeten, fokusrum med mera – var er verksamhet önskar! Kontorsentrén ligger strategiskt placerad i lokalen så att gäster och kunder kan välkomnas i en mer representativ del med lounge och konferensrum medan kontorsfunktionerna ligger avskilda och privata.

Pentry med diskmaskin, lunch- och pausyta, lounge-/sällskapsytor, WC och HWC. Enskilda förråd för städ och skrivare/kopiering.
Centralt läge med direktentré till Kronprinsen för handel, service, restauranger etc.
Finns kontor i fler storlekar!

"Helt nya och moderna kontorslokaler på Kronprinsen med stora möjligheter att påverka utformningen!"

FAKTA

Gatuadress: Fågelbacksgatan 11
Stad: Malmö
Område:
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Området Kronprinsen är centralt beläget längsmed Regementsgatan och Mariedalsvägen. Kronprinsen består av bostäder, kontor, handel, service och nöje. Närhet till grönskande parker, idrott och träning.

SERVICE

Här finns allt du behöver! Handel, livsmedel, service, restauranger, gym med mera finns i detta kvarter. I närheten ligger Triangeln, Hansa och city för ännu större och bredare utbud.

KOMMUNIKATIONER

Mycket bra kommunikationer med busshållplats inom promenadavstånd, cykel- och gångvägar, gott om parkeringsplatser i området och Malmö Centralstation samt motorväg nås inom 10 min med bil.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Fågelbacksgatan 11

7 + 11 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.