Butik 190 KVM | Djäknegatan 23, Malmö

TA KONTAKT

Butikslokal på centralt läge på Djäknegatan om 190 kvm. I dagsläget är lokalen rumsindelad enligt planritning men möjlighet finns att öppna upp lokalen till en stor, öppen butiksyta.

Stora skyltfönster, busshållplatser i närheten, cykelparkering precis utanför dörren, gångavstånd till centralstationen, Hansa, Gustav Adolfs torg, Stortorget mfl platser. Parkering finns med direktanslutning i fastigheten och anvisade platser i området.

Välkommen med ditt inresse!

"Butikslokal på Djäknegatan med stora möjligheter till anpassning efter era önskemål!"

FAKTA

Gatuadress: Djäknegatan 23
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Butik
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Lokalen ligger mitt i Malmös centrum med handel, service och restauranger precis utanför porten. Hansagallerian mitt emot, Gustav Adols torg, Centralstationen och shoppinggatan finns runt hörnet med en kort promenad. I området finns kontor, butiker, nöje, bostäder och gröna parker.

SERVICE

Bästa serviceläget med handel, nöje, restauranger, banker, systembolag, apotek med mycket mera som närmsta grannar. Närmsta utbudet finns på Hansa, shoppinggatan och centralstationen som allt finns inom gångavstånd.

KOMMUNIKATIONER

Kort promenad till Gustav Adolfs torg och centralstationen för bussar och tåg inom Skåne, Sverige och Danmark. Lättillgängligt läge för cyklister och fotgängare. Parkering för bilburna finns i fastigheten samt intilliggande anvisade platser på gatan och parkeringshus.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Centrum Djäknegatan 23

9 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.