Kontor 306 KVM | Djäknegatan 2, Malmö

PDF-RITNING TA KONTAKT

På fjärde våningen finns denna moderna och välplanerade kontorslokal om 306 kvm med två entréer. Ytorna fördelas på kontorsrum i varierande storlekar, konferensrum och representationsytor.

Välkomnande besöksentré med möjlig receptionsdisk, lounge och konferensrum vilket möjliggör en avskild representationsavdelning för externa och interna möten, showroom, väntrum eller vad er verksamhet behöver.

Kontorsrummen ligger avskilt och längre in i lokalen med egen entré. Varierande storlekar på rummen men de flesta är rymliga och ljusa med härligt ljusinsläpp.

Pausrum med pentry, separata städ och förrådsutrymmen, WC och HWC.
Härligt ljusinsläpp med fönster åt många väderstreck. Genomgående ljusa kontorsytor på ett stadsnära läge och centrala Malmö precis utanför dörren.

Välkommen på visning!

"Modern, väldisponerad kontorslokal med separat besöksentré och avskilda kontorsrum på mycket centralt läge!"

FAKTA

Gatuadress: Djäknegatan 2
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 306 m²

OMGIVNING

Djäknegatan ligger mitt i city nära service, handel, nöje och restauranger. Närhet till Hansa, Gustav Adolfs torg, Stortorget med allt de har att erbjuda. Djäknegatan passeras dagligen av fotgängare, cyklister, busstrafik och bilpendlare. Inom fem minuter ligger Centralstationen.

SERVICE

Gott om service i närheten. Inom promenadavstånd finns city med shoppingstråk, Hansa och Caroli som erbjuder handel i galleria. Mycket nöje, restauranger, bank, vårdcentral, gym med mera erbjudes inom mycket nära avstånd.

KOMMUNIKATIONER

Stenkast från busshållplats för både stads- och regionbussar. Kort promenad till Malmö C för tåg och busskommunikation. För bilpendlaren finns många parkeringshus i området, närmst P-huset Petri eller Von Conow. Lokalen är även lättillgänglig för cyklister och fotgängare.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Centrum Djäknegatan 2

2 + 8 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.