Kontor 472 KVM | Carlsgatan 12 A, Malmö

TA KONTAKT

Lokalen ligger i den höga glasade delen av Slagthuset, på plan 12 och 13. En interntrappa knyter samman de båda våningsplanen på ett smakfullt och praktiskt sätt. De magiskt stora fönsterpartierna ger en fantastisk utsikt över hela Malmö och ett underbart ljusinsläpp. Det finns möjlighet att påverka både planlösning och materialval efter era behov och önskemål.

Lokalen kan även utökas med våningsplanet under, plan 11, och den totala ytan blir då 954 kvm. Även detta plan har en härlig takhöjd och stora fönsterpartier.

På entréplan i huset finns en bemannad reception, café och mötesrum i olika storlekar.

"En unik etagelokal högst upp Slagthuset med Malmös mest kända fönster"

FAKTA

Gatuadress: Carlsgatan 12 A
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 472 m²

OMGIVNING

Lokalen ligger i närheten av ett stort utbud av butiker, restauranger och service finns här allt du kan tänkas behöva. Precis intill finns även Malmö Centralstation som har ger bra pendlingsmöjligheter.

SERVICE

Malmös stadskärna och gågatan ligger 10 minuters promenad bort. Med sitt stora utbud av butiker, restauranger och service finns här allt du kan tänkas behöva.

KOMMUNIKATIONER

Lokalen ligger precis intill Malmö Centralstation där det finns både buss- och tågförbindelser som tar dig ut i hela regionen.

Jennie Hansen

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

7 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.