Butik 133 KVM | Baltzarsgatan 28, Malmö

TA KONTAKT

Butikslokal om 133 kvm på exklusiva Baltzarsgatan i Malmö. Dekorativt, stort skyltfönster ger optimal skyltning av ert varumärke och produkter. Ljus lokal med bra butiksyta. Personalutrymme med lagerutrymme och enkel leveransmottagning på baksidan. Baltzarsgatan passeras dagligen av fotgängare och cyklister de flesta av dygnets timmar

"Ljus butikslokal med dekorativt skyltfönster på Baltzarsgatan"

FAKTA

Gatuadress: Baltzarsgatan 28
Stad: Malmö
Område: Centrum
Typ av objekt: Butik
Storlek: 133 m²

OMGIVNING

Denna delen av Baltzarsgatan är en av Malmös shoppinggata. Runt hörnet ligger Södergatan som sträcker sig mellan Stortorget och Gustav Adolfs torg. I omgivningen finns ett stort utbud av butiker inom mode, skönhet, inredning, delikatessbutiker med mera i alla prisklasser. Restauranger, caféer och lunchrestauranger på Lilla Torg, Gustav Adolfs torg och omkringliggande gator. Här har också flera företag sina kontor samt privatpersoner sina bostäder i de omkringliggande husen. Lokalen passeras dagligen av ett stort antal fotgängare och cyklister, de flesta tider på dygnet.

SERVICE

Stort serviceutbud genom handel, apotek, livsmedel, banker, Systembolag, Pressbyrå på gågatorna samt i gallerian Hansa.

KOMMUNIKATIONER

Lokalen ligger på en gågata och nås endast till fots eller cykel, några få minuters promenad från Centralstationen där bussar och tåg ankommer samt Gustav Adolfs torg som är en stor knutpunkt för stadsbussarna. Från Djäknegatan nås ett flertal Stadsbussar. Bilister kan nå butiken genom korsningen Baltzarsgatan/Kalendegatan ett stenkast runt hörnet och parkeringsmöjligheter finns på anvisade gatuparkeringar eller P-hus i Hansa, vid Åhlénshuset eller på Stortorget. Leveranser till butiken kan smidigt göras på baksidan.

Sanna Ljungström

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)705-67 57 46

5 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.