Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontor | Ångbåtsbron 1, Malmö

Gatuadress:
Ångbåtsbron 1
Stad: Malmö
Område: Centrum
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 3808 m²

Sanna Ljungström

[email protected]
0705-675746

Beskrivning

På Ångbåtsbrons fastighet får ditt företag möjlighet att själva forma den tillvaro som ni vill ha. Alla våningsplan har ett behagligt ljusinsläpp med en oslagbar utsikt över sund och stad. Öppna och flexibla kontorsytor finns i ytor mellan 795 – 3808 kvm, där företaget själv kan vara med och forma efter behov. Parkeringsplatser finns tillgängligt runt fastigheten. Ångbåtsbron har fullt utrustade konferensrum och även terasser på flera våningar som skapar en möjlighet för anställda att ta en paus och varva ner till ljudet av vågorna mot kajen.

Är det här din nya arbetsplats?

Omgivning

Vill ditt företag sitta med Malmös bästa utsikt över Öresund? Ångbåtsbron ligger fem minuter från centralstationen och den fantastiska utsikten över sundet och närheten till vattnet förgyller fastigheten. Nyhamnen är ett av Malmös mest spännande områden med stora framtidsplaner.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i närområdet. Närhet till Centralstationen med kontinuerliga buss- och tågavgångar till hela Skåne och även Kastrup, Köpenhamn. Smidigt och enkelt att ta sig till motorväg med bil. Fastigheten är belägen på gångavstånd från Dockan och Västra hamnen där serviceutbudet är stort i form av restauranger, caféer och butiker.

Allmänt

Med utsikt över sundet, närhet till Centralstationen och Citytunneln samt närhet till god service finns det nu en lokal ledig på ett fantastiskt läge. Ytan på ca 1500 kvm utgör ett helt våningsplan i fastigheten. Det finns även möjlighet att hyra ett halvt våningsplan på 795kvm samt flera plan om man önskar större ytor. Kontoren har mestadels öppen planlösning så att alla arbetsplatser kan ta del av det fantastiska ljusinsläpp som lokalen erbjuder. Gott om parkeringsplatser finns runt fastigheten.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier