Kontor 71 KVM | Elsa Anderssons gata, Malmö

TA KONTAKT

Nybyggd lokal om 71,4 kvm i projektet Brf Aero med preliminärt tillträde september 2022. Lokalen passar bra till både butik och kontorsverksamhet. Det finns chans att vara med och anpassa lokalen efter er specifika verksamhet beroende på när i processen detta görs.

Lokalen ligger i entréplan med separat ingång, ut mot korsningen Ahrenbergsgatan/Elsa Anderssons gata.

"Nybyggd lokal med tillträde hösten 2022!"

FAKTA

Gatuadress: Elsa Anderssons gata
Stad: Malmö
Område: Bulltofta
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 71 m²

OMGIVNING

Bulltofta Friluftsstad är ett av de områdena som på bara tjugo år gått från att vara en stor och öde tomt till att ha blivit ett väldigt omtyckt och mycket populärt område. Med Bulltofta rekreationsområde som närmsta granne med grönskande skogar, minigolfbana, slingrande stigar och aktivitetsmöjligheter har ni inget mer att önska. I Bulltofta Friluftstad finns redan allt som ger vardagen skönt flyt för nästa och nuvarande generation.

SERVICE

Bank, bensin, burgare, butiker, service och såväl flera förskolor som grundskolor ligger nära. Gång- och cykelbanorna är fina både inom området och in till stan.

KOMMUNIKATIONER

När du vill ta dig till city och vidare finns det alternativ. Bussen stannar en kort promenad bort, och vid Värnhem byter du vid behov till mängder av andra stads- och regionbussar. Tar du hellre bilen, är du på Inre ringvägen på ett kick.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Bulltofta Elsa Anderssons gata

5 + 6 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.