Lager 650 KVM | Gustavshemsvägen 11, Lund

TA KONTAKT

Lokalen har fri öppen yta, takhöjd på 4,5 m under balk, 2 genomgående fack med 5 st. markportar. Lokalen erbjuder bra lager, tillgång till en välkomnande reception och möjlighet till att hyra kontorsyta i närliggande byggnad. Lokalen har ett tillgängligt och strategiskt läge med goda kommunikationer in till stan samt angränsande orter och Malmö. Utanför fastigheten finns tillgång till uppställningsytor samt bra parkeringsmöjligheter.

"På attraktivt läge finns nu ca 400 kvm lager och 250 kvm övrig yta med möjlighet till att hyra kontorsyta i närliggande byggnad om ca 110 kvm."

FAKTA

Gatuadress: Gustavshemsvägen 11
Stad: Lund
Område: Väster
Typ av objekt: Lager
Storlek: 650 m²

OMGIVNING

Kobjer är en stadsdel i nordvästra Lund, Sverige. Det är en liten stadsdel som avgränsas naturligt av Västkustbanan i norr, Kaprifolievägen i öst och Öresundsvägen i syd.

SERVICE

Matbutiker finns det gott om - ICA, Willys, Netto och Lidl. På cirka 10 minuter cykelväg från exempelvis Norra Fäladen hamnar du i Lund centrum med ett bra utbud av både restauranger, bibliotek, kaféer, frisörsalonger, apotek och trevliga butiker. På andra sidan ringvägen finner du Nova Lund köpcentrum med ett 70-tal butiker och restauranger.

KOMMUNIKATIONER

Goda kommunikationer med buss och för bilpendlare från såväl E6 som E22. Det finns flera cykelvägar till och från Kobjer, bland annat går de gula stråken mot Gunnesbo genom området. Ett flertal busshållplatser och mycket goda kommunikationer förser Norra Lund . Linje 4 är den stadsbuss som tar dig smidigt in till centrum som går runt hela området med ett flertal avgångar i timmen. Från Lund C tar du dig dessutom smidigt med tåg till Malmö, Helsingborg och Köpenhamn.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

12 + 4 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.