Kontor 130 KVM | Grisslevägen 15, Lund

TA KONTAKT

Denna praktiska lokal erbjuder kontorsrum samt konferensrum och faciliteter som pentry, pausyta och wc.

Det är ca 10-15 minuters gångavstånd till Lund C (västra sidan) med åtkomst till tåg, spårvagn, stads- och regionbussar. Utanför fastigheten finns hållplats för både stads- och regionbuss och du når Lund C på 3-4 minuter med buss.

Lokalen är tillgänglig från och med 2022-09-01 och kan anpassas efter just ditt företags specifika behov.

"Praktiskt kontor om ca 130 kvm!"

FAKTA

Gatuadress: Grisslevägen 15
Stad: Lund
Område: Väster
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 130 m²

OMGIVNING

Väster är en charmig och varierad stadsdel, lokaliserad på västra sidan om järnvägen i Lund. Här finns olika typer av citynära boende och hela elva fina grönområden. Namnet Väster kommer ifrån att området ligger just ”väster om järnvägen”. Här finns en unik charm då man på flera ställen bevarat de äldre områdena. Väster ger ett omväxlande intryck med en blandning av bostäder, företag och service.

SERVICE

Detta populära område erbjuder flertalet services och många möjligheter till restaurang- och cafébesök. Nova Lund shoppingcenter ligger i närheten och tar endast några minuter med bil eller cykel.

KOMMUNIKATIONER

Det är ca 10-15 minuters gångavstånd till Lund C (västra sidan) med åtkomst till tåg, spårvagn, stads- och regionbussar. Utanför fastigheten finns hållplats för både stads- och regionbuss och du når Lund C på 3-4 minuter med buss. Området är lättillgängligt via samtliga färdmedel. För bilpendlaren finns parkering utanför lokalen och du tar dig snabbt och enkelt in till stan samt angränsande orter och Malmö via Fjelievägen, 108:an och Norra Ringen som leder vidare till E22:an.

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

Lund Väster Grisslevägen 15

10 + 8 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.