Kontor 318 KVM | Sölvegatan 43, Lund

TA KONTAKT

Mitt i Sveriges största forskningsby, Ideon Science Park, finns detta kontor med labb tillgängligt för nya forskningsprojekt!

Totala ytan är 318 kvm fördelat över kontor med både öppet kontorslandskap samt två separata kontorsrum. Ett större konferensrum som går att dela av till två mindre rum, två mötesrum – alternativt fyra om de två separata kontorsrummen nyttjas för möten. Paus/lunchrum med pentry, två toaletter och omklädningsrum. Två stora labbytor med direkttillgång till konferensrum och kontor, flera förråd, diskrum, labbkyl, verkstad och övriga labbytor.
Ljust kontor med genomgående fönster åt tre väderstreck.

"Ljust kontor med stora labbytor mitt i Ideon Science Park!"

FAKTA

Gatuadress: Sölvegatan 43
Stad: Lund
Område: Ideon
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Ideon Science Park ligger i nordöstra Lund med mycket hög företagsamhet, främst inom forskning och utveckling och är ett av Sveriges första och främsta innovationsdistrikt.

SERVICE

Ett flertal lunchrestauranger finns i området och gångavstånd till livsmedelsbutiker. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum samt köpcentret Nova med all service och nöje som kan önskas.

KOMMUNIKATIONER

Det är lätt att ta sig till Ideon. Med bil kommer du hit via bland annat Norra Ringen och E22an. Bussar avgår var 12:e minut till Ideon från centrala Lund. Den nya spårvagnen går mellan Lund C och Brunnshög med hållplats på Ideon. Lättillgängligt läge för dig som har cykel eller gångavstånd från hemmet. För bilpendlaren finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Ideon Sölvegatan 43

6 + 1 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.