Kontor 220 KVM | Mobilvägen 10, Lund

TA KONTAKT

Här erbjuds en ny variant av kontorshotell på Ideon i Lund!
I Workspace+ har du eget kontor men service och bekvämligheter som i ett kontorshotell. Tillgängliga kontorsytor på 100 – 220 kvm i hög standard med mötesrum, samtalsbås, pentry med lunch- och pausyta. Ljusa lokaler med modern interiör. Ingår serviceutbud, flexibla avtal och hyrestider, snabb inflyttning med mera. Bland annat ingår post och pakethantering, skrivarlösningar, kaffemaskin, gemensamt omklädningsrum med dusch, tillgång till gemensamma ytor, konferensrum, lounge, nätverksträffar, evenemang med mera. Ritning är förslag på rumsindelning.

Kontakta oss för mer information om konceptet och vid intresse att hyra!

"Ny variant av kontorshotell på Ideon!"

FAKTA

Gatuadress: Mobilvägen 10
Stad: Lund
Område: Ideon
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Ideon Science Park ligger i nordöstra Lund med mycket hög företagsamhet, främst inom forskning och utveckling och är ett av Sveriges första och främsta innovationsdistrikt.

SERVICE

I området finns det gott om service och lunchrestauranger samt i nya bostadsområdet Brunnshög finns handel, gym, restauranger och annan service. Inom 10 min med bil finns både centrala Lund och handelsområdet Nova med stort serviceutbud.

KOMMUNIKATIONER

Lättillgängligt läge med närhet till E22 och Norra Ringen. Centrala Lund nås på strax under 10 min med bil. Promenadavstånd till både spårvagn och buss med flera dagliga avgångar till centrala Lund och andra områden.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Ideon Mobilvägen 10

11 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.