Kontor 186 KVM | Annedalsvägen 9, Lund

TA KONTAKT

Ljust kontor om 186 kvm beläget på andra våningen nära Nova Lund och Fjelie Rondellen som ger utmärkt pendlingsläge. Planlösningen är rumsindelad med fräscha ytskikt som ger ett inflyttningsklart kontor.

Kontoret har bra pendlingsläge, beläget invid Norra Ringen i Lund som smidigt ansluter till E6:an. Hållplats för stadsbuss finns strax utanför och tar dig snabbt in till centrala Lund och Lunds central för vidare pendling med tåg till regionen. Med bil nås Lund Centrum på cirka 4 minuter.

Området vid Nova Lund är expansivt med butiker, kontor, restauranger och närservice samt finns ett hotell. Närheten till Lunds stadskärna och de goda färdmöjligheter som erbjuds, kommunalt och med bil, ger fastigheten ett attraktivt läge!

"Kontor om 186 kvm på andra våningen på utmärkt Lundaläge!"

FAKTA

Gatuadress: Annedalsvägen 9
Stad: Lund
Område: Gunnesbo
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 186 m²

OMGIVNING

På Gunnesbo finns en variation av bostäder, kontor, industrier och handel. Nära lokalen finns ett stort utbud av service och handel på handelsplatserna Mobilia och Nova. Dagligen lockas stort antal besökare till området Mobilia för besök på Stora Coop, ICA Kvantum, Systembolaget, apotek och Nova Lund med bredare utbud av handel, nöje och service.

SERVICE

Närhet till Lunds största handelsplats och shoppingcenter Nova med ett stort utbud av service genom butiker, flertalet matbutiker, möbelvaruhus, bilhandlare, restauranger, apotek etc. Här finns det mesta i serviceväg på samma plats. På Traktorvägen finns även en återvinningsstation.

KOMMUNIKATIONER

Närhet till väg 108 och Norra Ringen för pendling med bil och parkeringar utanför lokalen samt på anvisade parkeringsplatser på handelsområdet. För kollektivtrafik finns Pågatåg till och från Gunnesbo station samt bussar från Fjelievägen och Mobilia in till centrala Lund, Bjärred och Löddeköpinge. Norra Ringen i Lund ansluter smidigt till E6:an och E22:an för bra pendling med bil.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gunnesbo Annedalsvägen 9

4 + 4 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.