Kontor 900 KVM | Skiffervägen 92, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

Trevlig lokal på utmärkt läge på Gastelyckan i Lund! Här finns 900 kvm tillgängligt där ytorna ger rum i varierande storlek, öppen arbetsyta, samlingsrum med kök och två rymliga omklädningsrum med gemensam bastu. Det finns även garage/lager/förråd inom lokalen. Utvändig yta ger flertalet p-platser.

Fastigheten ligger på lättillgängligt läge med bra synlighet och skyltläge och några få minuter till E22:an.

"Trevlig lokal om 900 kvm på utmärkt läge på Gastelyckan i Lund!"

FAKTA

Gatuadress: Skiffervägen 92
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, lunchrestauranger, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och mycket nära gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Skiffervägen 92

1 + 3 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.