Kontor 575 KVM | Skiffervägen 26, Lund

TA KONTAKT

Utmed E22 i Gastelyckan finns nu en trevlig och ljus kontorslokal. Utmärkt skyltläge i Lund kommuns största industriområde. Här finns mängder av möjligheter för att skapa yteffektiva kontorslösningar med såväl öppna som rumsindelade planlösningar.

Ett lager i anslutning till kontoret om ca 600 kvm blir ledigt inom 1 år.
Då finns möjligheten att hyra 1100-1200kvm med både lageryta och kontorsyta.

"Kontor med utmärkt skyltläge i Lund kommuns största industriområde!"

FAKTA

Gatuadress: Skiffervägen 26
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 575 m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna och har mycket goda kommunikationsmöjligheter då det ligger intill E22:an. Goda parkeringsmöjligheter och gångavstånd till bussförbindelse vid Porfyrvägen.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, hotell med mera. På nära håll finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Goda parkeringsmöjligheter och gångavstånd till bussförbindelse precis vid Skiffervägen. Busslinje 5 kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Skiffervägen 26

7 + 6 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.