Kontor 211 KVM | Skiffervägen 12, Lund

TA KONTAKT

Här erbjuds en kontorslokal med härligt ljusinsläpp och 12 st rum i varierande storlekar som kan nyttjas för kontor, konferens, möten, fokusarbete eller liknande vad er verksamhet behöver. Samtliga rum ligger i fil med en centrerad korridor. Fönster åt tre väderstreck med härligt ljusinsläpp stora delar av dagen. Pentry med diskmaskin i enskilt rum för lunch, fika och paus. WC. Kontoret finns på andra våningen med hiss.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten och det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel.

"Rumindelad kontorslokal med härligt ljusinsläpp stora delar av dagen!"

FAKTA

Gatuadress: Skiffervägen 12
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 211 m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, lunchrestauranger, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och mycket nära gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Skiffervägen 12

6 + 4 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.