Kontor 364 KVM | Skiffervägen 10, Lund

TA KONTAKT

Nu finns möjligheten att hyra denna fina och ljusa kontorslokalen fördelad på två plan.

Idag är kontorsytorna indelade i separata kontorsrum, personalutrymmen samt förråd. Ytorna är dock anpassningsbara efter er verksamhets behov och önskemål i samråd med fastighetsägaren. Första våningsplanet är 156 kvm och andra våningsplanet 208 kvm. Båda våningsplanen har eget pentry och flera WC.

Våningsplanen nås via trapphus med tillgång till hiss.
Lokalerna går att anpassa och dela per plan relativt fritt. Även möjligt att dela av våningsplanen om man bara är intresserad av ett våningsplan.

Varmt välkommen på visning!

"Ljus och fin kontorslokal på optimalt läge!"

FAKTA

Gatuadress: Skiffervägen 10
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, lunchrestauranger, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och mycket nära gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Skiffervägen 10

2 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.