Kontor 2500 KVM | Sellerigatan, Lund

TA KONTAKT

Det är inte ofta vi kan presentera en tomt för nybyggnation i Lund. Men nu äntligen finns en tomt på ca 6651 kvm tillgänglig. Här finns möjlighet att skapa något fantastiskt, en nybyggnation på ca 2500 kvm för exempelvis lager, logistik, produktion och kontor. Se planskiss gällande förslag på fördelning av ytor, ca 2100 kvm lager/produktion och ca 500 kvm kontor.

"Nybyggnationen anpassas tillsammans och utformas efter era specifika önskemål."

FAKTA

Gatuadress: Sellerigatan
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 2500 m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, lunchrestauranger, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och mycket nära gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Sellerigatan

10 + 13 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.