Kontor 300 KVM | Sellerigatan, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

Nybyggt kontor på 300 kvm med mycket bra läge på Gastelyckan/Hasslanda i sydöstra Lund. Var med och påverka planlösningen med öppet landskap respektive kontorsrum. Kyla och fiber finns till fastigheten. Inflyttning vår/sommar 2021.

"Nybyggt kontor på 300 kvm på Gastelyckan"

FAKTA

Gatuadress: Sellerigatan
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 300 m²

OMGIVNING

I närheten av fastigheten finns både området Gastelyckan, vilken är Lunds största industriområde och Råbyholms industriområde. Här finns stor blandning av företag, men främst bilhandel, maskinuthyrning, varuhandel för bygg och lättare industrier. I södra Gastelyckan etableras nu ett nytt handelsområde, vilket inkluderar denna lokal. Läget är optimalt både för marknadsföring och kommunikation.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, hotell med mera.

KOMMUNIKATIONER

Optimalt läge med E22:an på under minuten från fastigheten som fortsätter mot Malmö/Kristianstad samt möjlighet att nå väg 108. Sydöstra vägen som angränsar mot fastigheten leder ut på väg 102 riktning mot Dalby. Busshållplats finns på E22:an av- och påfart vid trafikplats Råby.

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

14 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.