Lager 2843 KVM | Sellerigatan, Lund

TA KONTAKT

Ledig lagerlokal med kontor i entresol på södra Gastelyckan i Lund. Lagerytan är på 2 526 kvm i markplan med fri öppen yta, takhöjd på 6,2 m under balk och tre markportar med höjden 5 m. Kontor byggs i entresol om 317 kvm med pentry. Byggnaden kommer vara klassad som miljöbyggnad silver med möjlighet till solceller på taket. Utanför fastigheten kommer det finnas generöst med parkeringsplatser. Läget strax söder om Gastelyckan ger ett bra skyltläge och lättillgängligt då E22:an nås på under minuten från fastigheten. För den som önskar finns även möjlighet att dela lokalen till två lokaler à 1 997 kvm och 846 kvm vardera.

"Stor nybyggd lagerlokal med kontor i entresol, fria ytor, tre markportar och takhöjd på 6,2 m under balk."

FAKTA

Gatuadress: Sellerigatan
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Lager
Storlek: 2843 m²

OMGIVNING

I närheten av fastigheten finns både området Gastelyckan, vilken är Lunds största industriområde och Råbyholms industriområde. Här finns stor blandning av företag, men främst bilhandel, maskinuthyrning, varuhandel för bygg och lättare industrier. I södra Gastelyckan etableras nu ett nytt handelsområde, vilket inkluderar denna lokal. Läget är optimalt både för marknadsföring och kommunikation.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, hotell med mera.

KOMMUNIKATIONER

Optimalt läge med E22:an på under minuten från fastigheten som fortsätter mot Malmö/Kristianstad samt möjlighet att nå väg 108. Sydöstra vägen som angränsar mot fastigheten leder ut på väg 102 riktning mot Dalby. Busshållplats finns på E22:an av- och påfart vid trafikplats Råby.

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

Lund Gastelyckan Sellerigatan

6 + 10 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.