Kontor 900 KVM | Porfyrvägen 14, Lund

TA KONTAKT

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Plan två erbjuder ett halvt våningsplan på ca 900 kvm, som även kan halveras till två lokaler på ca 450 kvm vardera. Ljusa lokaler med fönster i varje rum. Rum i varierande storlekar, konferensrum, pentry med stor loungedel, WC och HWC. Idag är kontoret främst rutindelat men det finns stor möjlighet att öppna upp hela ytan för att skapa en öppen planlösning runt vattenpaketen och trapphuset. Alla anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren.

"Kontorslokal på Gastelyckan i Lund om 900 kvm, med möjlighet att dela på två lokaler à ca 450 kvm vardera. Se lokalen i 360-visning!"

FAKTA

Gatuadress: Porfyrvägen 14
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 900 m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna och har mycket goda kommunikationsmöjligheter då det ligger intill E22:an. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Goda parkeringsmöjligheter och gångavstånd till bussförbindelse precis vid Skiffervägen. Busslinje 5 kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter.

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

Lund Gastelyckan Porfyrvägen 14

11 + 4 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.