Kontor 102 KVM | Kalkstensvägen 2, Lund

TA KONTAKT

Trevlig kontorslokal om 102 kvm på bra läge vid Gastelyckan. Kontoret ligger högst upp i fastigheten och har en fantastisk utsikt i flera väderstreck med genomgående planlösning som varieras mellan öppen planlösning och mindre rum. Stora fönster ger otroligt ljus i lokalen. Gemensam WC i trapphuset och möjlighet att bygga eget pentry i lokalen.

Det är ett enkelt och smidigt pendlingsläge och går snabbt att ta sig till de mer centrala delarna av Lund.

"Kontorslokal om 247 kvm på Gastelyckan med fantastisk utsikt"

FAKTA

Gatuadress: Kalkstensvägen 2
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, lunchrestauranger, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och mycket nära gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Kalkstensvägen 2

7 + 15 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.