Lager 1000 KVM | Gnejsvägen 9, Lund

TA KONTAKT

På Gastelyckan i Lund finns nu en stor lokal ledig med möjlighet till varmlager alternativt bra anpassningsmöjligheter så att lokalen ska passa just era behov. Lokalen ligger beläget på andra våningen och nås med en rymlig hiss eller trappor.

"Lager om 1 000 kvm på Gastelyckan!"

FAKTA

Gatuadress: Gnejsvägen 9
Stad: Lund
Område: Gastelyckan
Typ av objekt: Lager
Storlek: 1000 m²

OMGIVNING

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna. På fem minuters bilavstånd nås centrala Lund.

SERVICE

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, lunchrestauranger, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Parkeringsmöjligheter finns på fastigheten och mycket nära gångavstånd till bussförbindelse med linje 5 som kan ta dig runt både centrala Lund och dess utkanter. På 2-3 minuter når man av-/påfart till E22:an och Dalbyvägen för smidig pendling inom Skåne.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Gastelyckan Gnejsvägen 9

14 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.