Kontor 319 KVM | Vävaregatan 21, Lund

TA KONTAKT

I toppmoderna fastigheten Posthornet invid Lund C välkomnas till denna mycket fräscha kontorslokal om 319 kvm belägen på plan 6. Planlösningen välkomnar med en trevlig entré som erbjuder loungeyta samt ett rymligt kapprum med WC. Kontorsytan är luftig med öppna kreativa arbetsplatser kombinerat med enskilda kontorsrum med härligt flödande ljusinsläpp med generös fönstersättning. Här finns även två rymliga mötesrum och ett fint pentry med pausyta. Då kontoret är under uppförande kan planlösningen anpassas efter ert företags behov.

Fastigheten är belägen precis vid Lund C med perfekt pendlingsläge och på en intressant historisk plats – här fanns tidigare en postterminal.
Byggnaden är miljöcertifierad med betyget Guld.
Garage finns i fastigheten samt miljörum med källsortering. Du som vill cykelpendla till jobbet kan med fördel använda husets sportdepå med omklädningsrum där det finns både cykelgarage och duschmöjligheter.

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service i närheten. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service.
Fastigheten ligger bara ett stenkast från Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan också ta spårvagnen som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV.

FAKTA

Gatuadress: Vävaregatan 21
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Vävaregatan 21

3 + 8 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.