Kontor 551 KVM | Trollebergsvägen 5, Lund

TA KONTAKT

I anrika fastigheten Gasverket finns möjlighet till kontor om 551 kvm med ljusa och vackra ytor. Läget är fantastiskt avseende både smidig pendling, närhet till rekreation och motion i Stadsparken och utbudet i vackra Lund City! Huset uppfördes ursprungligen 1890 vilket återspeglas i lokalernas fint tilltagna takhöjd, generösa ljusinsläpp och sekelskiftesdetaljer i fin harmoni med ytorna som har såväl separata kontorsrum, öppna ytor samt fina konferensrum. Ytskikten är fräscha i kombination med tillgänglighet med hiss, modern belysning, modern ventilation och komfortkyla. Kontoret är beläget på gavel på andra våningen, där konferensrummen har vacker utsikt mot Klosterkyrkan.

Det finns möjlighet att hyra extra förrådsutrymmen samt tillgång till dusch och tvättmaskin i källaren.

Lokalens centrala läge och utformning gör att de är lämpliga för kontor, praktik/mottagning, utbildningslokal och föreningsverksamhet. Om intresse och behov finns är det möjligt att hyra ytterligare kontorsyta på våningsplanet nedanför samt så kommer det om ca ett år finnas möjlighet att växa i huset med inflyttning i nybyggt kontorshus i anslutning till den befintliga byggnaden. Om mindre lokalyta önskas kan lokalen även tänkas delas upp i två enheter.

Läget i centrala Lund är utmärkt med ca 3 minuters gångavstånd till centralstationen för pendling såväl med tåg i hela regionen som med regionbussar. Stadsbussen har hållplats strax utanför kontoret. Goda parkeringsmöjligheter med parkeringsplatser och parkeringshus alldeles i närheten. Här har du möjlighet att få arbeta från ett kontor som är fantastiskt beläget med utsikt mot Grand Hotel och med hela Lunds utbud av restauranger, cafeér och butiker i en anrik och vacker stadsmiljö med närhet till bland annat Domkyrkan och Lundagård. I närheten finns Stadsparken som erbjuder fin rekreation och motionsmöjligheter samt Högevallsbadet med gym och bad.

Varmt välkomna på visning!

"Ljust och tilltalande kontor om 551 kvm på ypperligt centralt läge!"

FAKTA

Gatuadress: Trollebergsvägen 5
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 551 m²

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Trollebergsvägen 5

4 + 2 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.