Kontor 80 KVM | Trollebergsvägen 5, Lund

TA KONTAKT

Nu finns det möjlighet att hyra denna fräscha källarlokal om ca 80 kvm!

Lokalen består av ett större rum med fönster och därmed känns ytan öppen och trivsam. Faciliteter som WC, dusch, förråd, omklädningsrum och tvätt- och torkmaskin finns.

Läget i centrala Lund är utmärkt med ca 3 minuters gångavstånd till centralstationen för pendling såväl med tåg i hela regionen som med regionbussar. Stadsbussen har hållplats strax utanför kontoret. Goda parkeringsmöjligheter med parkeringsplatser och parkeringshus alldeles i närheten. Här har du möjlighet att få arbeta från ett kontor som är fantastiskt beläget med utsikt mot Grand Hotel och med hela Lunds utbud av restauranger, cafeér och butiker i en anrik och vacker stadsmiljö med närhet till bland annat Domkyrkan och Lundagård. I närheten finns Stadsparken som erbjuder fin rekreation och motionsmöjligheter samt Högevallsbadet med gym och bad.

Om intresse/behov finns så går det att hyra ytterligare 15 kvm intill lokalen.

Välkommen att höra av er för visning!

"Fräsch källarlokal om ca 80 kvm nära centralstationen!"

FAKTA

Gatuadress: Trollebergsvägen 5
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 80 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Trollebergsvägen 5

12 + 3 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.