Kontor 199 KVM | Trollebergsvägen 1, Lund

TA KONTAKT

På ett mycket centralt läge bredvid Lund C finns denna kontorslokal på 199 kvm med karaktär i en fastighet som tidigare varit armaturfabrik och attributen bevarats. Här erbjuds öppna kontorsytor med hög takhöjd och stora välvda fönster vilket ger generöst ljusinsläpp.

Kontoret ligger på första våningen, en halvtrappa upp till inbjudande hall med utrymme för ytterkläder, två toaletter varav en RWC och en med dusch samt intilliggande pentry med diskmaskin. Kontorsytan består av öppet kontorslandskap avdelat i två zoner med två konferensrum. Ljusa ytor och materialval.

Fastigheten är miljöcertifierad med betyget silver.

Välkommen att kontakta oss för visning!

"Ljus kontorslokal med optimalt pendlingsläge intill Lund C!"

FAKTA

Gatuadress: Trollebergsvägen 1
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är mycket goda med gångavstånd till centralstationen för bussar och tåg till hela Skåne. På västertull och vid polishuset finns fler busshållplatser.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Trollebergsvägen 1

13 + 4 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.