Butik 66 KVM | Stora Gråbrödersgatan 5, Lund

TA KONTAKT

Nyligen renoverat gårdshus om 65 kvm på Klostergatan 5 i Lund. Lokalen har en öppen yta med fönster som löper längs ena långsidan. Högt till tak med synliga träbjälkar och takfönster. I lokalens ena del finns ett mindre pentry och en WC. Gårdshuset ligger avskilt inne på gården men samtidigt på en av Lunds centralaste adress. Du når innergården från Klostergatan och Stora Gråbrödersgatan.

Gårdshuset är ursprungligen från 1858 och är ett av Lunds äldsta stallängor, som varit både magasin åt Kulturhistoriska museet och verkstad till Paulssons glasmästeri. Är detta unika gårdshuset er nya lokal?

"Nu finns det möjlighet att hyra in sig i ett nyligen renoverat gårdshus i centrala Lund"

FAKTA

Gatuadress: Stora Gråbrödersgatan 5
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Butik
Storlek: 66 m²

OMGIVNING

Lund är en stad som präglas av kulturliv, entreprenörskap och forskning. Med ett myllrande studentliv och goda kommunikationsmöjligheter är det en stad där det mesta ligger nära till hands. Fastigheten är centralt beläget med promenadavstånd till Lunds stora utbud av butiker, restauranger och övrig handel. Nära till Lund C där tåg och bussar går i alla riktningar.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

Lund Centrum Stora Gråbrödersgatan 5

15 + 4 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.