Kontor 206 KVM | Mårtenstorget 7, Lund

TA KONTAKT

Mitt på Mårtenstorget finns denna vackra lokal på ett av Lunds mest centrala läge. Stilfullt, funktionellt och högt i tak samt fint ljusinsläpp tack vare stora, vackra fönster. Kontoret är beläget på våning och och är om 206 kvm. Planlösningen är blandad med kontorsrum, stora ytor och bra fördelning av mötes-/samtalsrum. Här är det fräscht och inflyttningsklart med vackra, nyslipad trägolv och ljusa väggar.

Mårtenstorget är ett torg från 1842 i centrala Lund. Mårtenstorget ligger i hjärtat av Lund med ett stort utbud av handel och service med butiker, saluhall, restauranger, torghandel och kultur. Det är en plats med en härlig atmosfär i samverkan med shopping och matupplevelser.

Läget har goda allmänna kommunikationer med nära till både busstorget på Botulfsplatsen och Bankgatan samt gångavstånd till Lunds centralstation med både tåg och bussar.

Varmt välkommen på visning!

"Ljus och stilren lokal på ett av Lunds mest centrala läge!"

FAKTA

Gatuadress: Mårtenstorget 7
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 206 m²

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Mårtenstorget 7

10 + 14 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.