Kontor 187 KVM | Lilla fiskaregatan 19, Lund

TA KONTAKT

Välkommen till ett trevligt kontor på Lilla Fiskaregatan i centrala Lund.

Här sitter ni i blandad planlösning med en yta på ca 187 kvm fördelat på 2 plan. Egen entré till kontoret från gågatan skapar en privat atmosfär.

På andra våningen finns fem enskilda rum med glaspartier mot den öppna ytan där det ryms ytterligare arbetsplatser allt plats för umgänge. Pentry och matplats finns också på detta plan.

En våning upp finns ytterligare fyra kontorsrum alt. samtalsrum.
Genomgående fräscha ytor med textilmatta, ljusa väggar samt glaspartier.

"Kontor på absolut centralt läge i Lund!"

FAKTA

Gatuadress: Lilla fiskaregatan 19
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 187 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Detta populära område erbjuder förstklassigt utbud av services, shopping och många möjligheter till restaurang- och cafébesök.

KOMMUNIKATIONER

Området har goda allmänna kommunikationer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Nära till både busstorget på Botulfsplatsen och Bankgatan samt gångavstånd till Lunds centralstation med både tåg och bussar.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Lilla fiskaregatan 19

2 + 8 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.