Kontor 237 KVM | Knut den stores torg 2, Lund

TA KONTAKT

Denna kontorslokal ligger på ett optimalt läge mitt i stadens puls. Lund C ligger rakt över gatan och spårvagnshållplatsen ligger intill lokalen. Det är svårt att hitta ett bättre pendlingsläge!

Planlösningen är anpassningsbar och kan justeras efter behov. Lokalen har tillgång till egen innergård samt ett utmärkt skyltläge.

"Kontorslokal med utmärkt skyltläge samt pendlingsläge!"

FAKTA

Gatuadress: Knut den stores torg 2
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 237 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna. Universitetet sätter såklart sin prägel på området och livar upp staden under terminerna. Många tycker att lärosätet skänker en helt egen, unik atmosfär till den lärda staden med vackra byggnader och skön studentsång.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Köpcentrumet Nova Lund finns inom räckhåll för dig som vill ta del av ett ännu större utbud. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden. Clemenstorget och Mårtenstorget fortsätter den flera hundra år gamla traditionen med köpmän som erbjuder hantverk, matupplevelser och mycket mer.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

Lund Centrum Knut den stores torg 2

10 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.