Kontor 224 KVM | Gasverksgatan 2, Lund

TA KONTAKT

På ett unikt och utmärkt centralt läge görs ett spännande nybyggnadsprojekt som skapar möjlig nyetablering för kontor på 224 kvm i centrala Lund!

Här ges förslag på planlösning med öppet kontorslandskap som är stort, ljust och luftigt, ett konferensrum och pentry i anslutning till entré och kontorslandskapet. Tre toaletter varav en anpassad för rörelsehindrade. Separat förråd för städ och förvaring. Stora fönster ger härligt ljusinsläpp och utsikt mot bland annat stadsparken. Här erbjuds även helt egen balkong mot innergården på fjärde våningen. Stora möjligheter finns att anpassa ytorna efter era önskemål och behov. Kontoret skapas med miljön i fokus och kommer ha låg energiförbrukning.

Gasverket är en anrik, vacker Lundafastighet från 1890 som påbyggs med en nybyggd flygel. Den nya byggnaden ger kontor som präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp med stora fönsterpartier och möjlighet att anpassa ytorna med öppna arbetsytor, kontorsrum, konferensrum och pausytor efter era behov.

Fler ytor finns tillgängliga i fastigheten, se våra andra annonser eller kontakta oss för mer info!

Fastigheten kommer stå klar Q2 2024.

"Här ges stora möjligheter på fjärde våningen med egen balkong på mycket centralt Lundaläge!"

FAKTA

Gatuadress: Gasverksgatan 2
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 224 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Gasverksgatan 2

13 + 13 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.