Kontor 211 KVM | Gasverksgatan 2, Lund

TA KONTAKT

Högst upp i huset finner du denna lokal om ca 211 kvm! Lokalen har stora fönsterpartier och en otroligt vacker utsikt över Lund City. Man har även tillgång till en egen balkong och en gemensam takterrass på samma plan.

Lokalen kan anpassas efter ert företags behov och kommer ha fantastiska attribut som kommer stärka arbetsmiljön och den allmänna trivseln.

Lokalen ligger i ett väldigt centralt läge med endast några minuters avstånd till Lunds centralstation, parker, caféer och restauranger.

Fastigheten står klar Q3 2023.
Varmt välkomna att höra av er!

"Nybyggd lokal på högsta våningen med en egen balkong!"

FAKTA

Gatuadress: Gasverksgatan 2
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 211 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Gasverksgatan 2

8 + 9 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.