Kontor 145 KVM | Fabriksgatan 2, Lund

TA KONTAKT

Högst upp i vindsvåningen på Raffinaderiet, den gamla sockerfabriken, finns nu möjligheten att som första hyresgäst skapa era nya möjligheter på 145 kvm kontor. Fastigheten omvandlas till moderna kontorslokaler där attribut från förr bevaras och ger en smakfull blandning av historia och nutid.

Som första hyresgäst ges stora möjligheter att påverka planlösningen, men förslagsvis kan ytan nyttjas som öppet kontorslandskap med två eller flera avdelningar/team, konferensrum, ett eller flera enskilda kontor, fokus-/samtalsrum, förråd för skrivare, arkiv och kontorsmaterial. Pentry med trevlig sällskapsyta för lunch och fikapaus. Enskilt förråd för städning, dubbla toaletter varav en handikappanpassad. Bra ljusinsläpp från flera takfönster och luftigt upp till nock. Trevlig och grön gemensam innergård. Kontoret kommer vara miljöcertifierat.

Vi har även fler ytor på andra våningsplan vakanta för uthyrning!

"Charmigt kontor på vindsvåningen i tidigare sockerfabrik!"

FAKTA

Gatuadress: Fabriksgatan 2
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: Array m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har ett stort och brett utbud av service. Här finns allt från shopping, torghandel, mysiga kaféer, välsmakande restauranger, service, bekvämligheter, nöje, gym, parker och mycket att uppleva!

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med gångavstånd till centralstationen för resor i alla riktningar. Parkeringsplatser finns på anvisade platser i området. Snabb lättillgänglighet ut till Norra Ringen, Fjelievägen och 108:an. Tacksamt läge för fotgängare och cyklister.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Fabriksgatan 2

6 + 15 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.