Kontor 107 KVM | Fabriksgatan 2, Lund

TA KONTAKT

Denna lokal passar dig som söker ett toppmodernt kontor med trivsamma faciliteter. Lokalen erbjuder ett eget orangeri och en fantastisk uteplats!

Planlösningen kan anpassas efter just ditt företags behov. På 107 kvm får du plats med öppet kontorslandskap, loungeyta, mötesrum och ett snyggt pentry.

Preliminär inflyttning första kvartalet 2023.

"Toppmodernt kontor med egen uteplats!"

FAKTA

Gatuadress: Fabriksgatan 2
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 107 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna. Universitetet sätter såklart sin prägel på området och livar upp staden under terminerna. Många tycker att lärosätet skänker en helt egen, unik atmosfär till den lärda staden med vackra byggnader och skön studentsång.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Köpcentrumet Nova Lund finns inom räckhåll för dig som vill ta del av ett ännu större utbud. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden. Clemenstorget och Mårtenstorget fortsätter den flera hundra år gamla traditionen med köpmän som erbjuder hantverk, matupplevelser och mycket mer. Torghandeln har även inspirerat många gatuloppisar, där privatpersoner säljer och fyndar allt mellan himmel och jord i en romantisk inramning.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Mark Silfver

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)760-08 97 27

Lund Centrum Fabriksgatan 2

6 + 11 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.