Kontor 450 KVM | Bryggaregatan 23, Lund

TA KONTAKT

Rumsindelat kontor på helt plan om 450 kvm med rum i varierande storlekar på båda sidor om korridor. Lunchrum centrerat i lokalen. Möjlighet att hyra en hel yta om 900 kvm eller större då det i fastigheten finns kontorsytor om totalt 7 200 kvm ledigt.

"Kontorsytor om 450 kvm på mycket centralt läge i Lund. Se lokalen i 360-visning!"

FAKTA

Gatuadress: Bryggaregatan 23
Stad: Lund
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 450 m²

OMGIVNING

Fastigheten är centralt beläget nära Kung Oskars väg, endast 10 minuters gångavstånd till Centralen och alla dess tåg- och bussförbindelser. Det centrala läget skapar ett utmärkt serviceutbud då Lunds alla restauranger och affärer ligger till godo inom gångavstånd. I närheten ligger handelsområdet Nova. Perfekt för den som vill ha nära till allt.

SERVICE

I området vid fastigheten finns lunchrestauranger, och ett större utbud av handel, service och restauranger finns vid Lunds centralstation och centrum samt Nova Lund.

KOMMUNIKATIONER

I närheten avgår Stadsbuss 5 in till Lund C, Råbylund och handelsområdet Nova. På promenadavstånd finns Lund C med stort utbud av bussar och tåg. Fastighetens läge ger även optimal pendling med närhet till Fjelierondellen för vidare färd mot Norra Ringen, väg 108, E6:an och E22:an.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

15 + 3 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.