Butik 54 KVM | Norra Västkustvägen, Lomma

TA KONTAKT

Nybyggd lokal om 54kvm i projektet Bjerreds Torg med tillträde våren 2023. Lokalen passar bra till både café, butik och kontorsverksamhet. Lokalen är stomren och det finns chans att vara med och anpassa lokalen efter er specifika verksamhet. Det finns också möjlighet att slå samman lokalen med angränsande lokal/lokaler för en större yta.

"Nybyggda lokaler i projektet Bjerreds Torg med tillträde våren 2023."

FAKTA

Gatuadress: Norra Västkustvägen
Stad: Lomma
Område: Bjärred Centrum
Typ av objekt: Butik
Storlek: 54 m²

OMGIVNING

På första parkett till den nya scenen byggs ett bågformat flerbostadshus med bostäder med lokaler i markplan. . Satsningen på Bjerreds torg knyter samman ortens olika delar och skapar en ny spännande plats med bostäder, torg och ny vägsträckning. Fastigheten ligger mitt i Bjerreds Centrum med ett stort utbud av diverse service och bra pendlingsmöjligheter.

SERVICE

Torget ligger mitt i Bjerreds Centrum med tillgång till diverse service. Här finns bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentral, frisörer, bussar med mera – allt lättillgängligt med parkering i närheten.

KOMMUNIKATIONER

Strax norr om Bjerreds Torg finns station Bjerreds Centrum med bra pendlingsmöjligheter. Med bil tar man sig snabbt ut på E6:an med ca 20-25 minuters körning till Malmö och Lund.

Jennie Hansen

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

15 + 12 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.