Butik 175 KVM | Storgatan 25, Kungsbacka

TA KONTAKT

På Innerstadens mest attraktiva gata så erbjuds nu ett unikt läge. Storgatan och ”våra kvarter” har en genomtänkt bred variation av butiker/affärer och restauranger m.m. Ni kan nu bli en del av att ytterligare bredda serviceutbudet.

Lokalen om 175 kvm har stora öppna ytor indelat i två rum och en pentrydel med wc/städ. Skyltläge mot Storggatan.

Lokalen har nymålade väggar och färdigställs med nytt innertak alternativt målning av befintligt tak samt grundbelysning. På golvet finns LVT-plattor i trädesign. Fiber finns framdraget till lokalen.

Varumottagning sker genom separat ingång.

Välkommen att kontakta oss – För mer information och visning

"Här erbjuds en affärslokal om 175 kvm med bästa läge på Innerstadens mest attraktiva gata. Stora öppna ytor som passar butik/servcie-verksamhet m.m."

FAKTA

Gatuadress: Storgatan 25
Stad: Kungsbacka
Område: Kungsbacka Centrum
Typ av objekt: Butik
Storlek: 175 m²

OMGIVNING

Kungsbacka är en ort i Hallands län, ca 30 min utanför Göteborg och är en av de mest expansiva kommunerna i Sverige. Här är det nära till havet och den långa kustlinjen gör Kungsbacka till en väldigt attraktiv kommun. Det finns stora köpcentrum med allt du behöver. Det är ett fint område med mycket aktiviteter i rullning under dagar och kvällar och innerstaden har medeltida ursprung som idag präglas av låga trähusbebyggelser från förra sekelskiftet

KOMMUNIKATIONER

Det finns goda möjligheter att ta sig hit med kollektivtrafik och pendlingsavståndet är lagom. Mellan Kungsbacka station och Centralstationen i Göteborg går det flera pendeltåg med jämna mellanrum. Europaväg 6/20, liksom järnvägen mellan Göteborg och Malmö, går rakt genom kommunen från norr till söder

Martin Larsson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-50 41 40

Kungsbacka Kungsbacka Centrum Storgatan 25

12 + 7 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.