Lager 281 KVM | Nygatan 17, Kungsbacka

TA KONTAKT

Ta hissen eller trapporna ner !
Här finns en prisvärd källarlokal med stora rum på Lindens Torg som har ett mycket centralt läge i Kungsbacka.

Perfekt för enklare tillverkning/lager/utbildning/förråd eller liknande. Kanske behöver ni tillfälliga lokaler i väntan på något annat. 240-280 m2.

Lastkaj och stor hiss för enkel logistik samt trappor. Pentry och wc. Entré möjlig från två håll. Lokalen kan ev. anpassas efter behov. Det finns ej fönster i lokalen.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

"EN HISS/ TRAPPA NER ! Här finns prisvärda och fräscha ytor i mycket centralt läge. Tillgängligt för lättare tillverkning/utbildning/lager, m.m."

FAKTA

Gatuadress: Nygatan 17
Stad: Kungsbacka
Område: Kungsbacka Centrum
Typ av objekt: Lager
Storlek: 281 m²

OMGIVNING

Kungsbacka är en ort i Hallands län, ca 30 min utanför Göteborg och är en av de mest expansiva kommunerna i Sverige. Här är det nära till havet och den långa kustlinjen gör Kungsbacka till en väldigt attraktiv kommun. Det finns stora köpcentrum med allt du behöver. Det är ett fint område med mycket aktiviteter i rullning under dagar och kvällar och innerstaden har medeltida ursprung som idag präglas av låga trähusbebyggelser från förra sekelskiftet

KOMMUNIKATIONER

Det finns goda möjligheter att ta sig hit med kollektivtrafik och pendlingsavståndet är lagom. Mellan Kungsbacka station och Centralstationen i Göteborg går det flera pendeltåg med jämna mellanrum. Europaväg 6/20, liksom järnvägen mellan Göteborg och Malmö, går rakt genom kommunen från norr till söder

Martin Larsson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-50 41 40

Kungsbacka Kungsbacka Centrum Nygatan 17

15 + 11 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.