Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Kontorshotell | Bilgatan 20, Kungälv

Gatuadress:
Bilgatan 20
Stad: Kungälv
Område: Rollsbo
Lokaltyp: Kontorshotell
Storlek: 14 m²

Beskrivning

Här finns möjlighet att hyra kontorsrum i ett välfungerande kontorshotell med ett bra läge i Rollsbo. Här finns ett antal olika kontorsrum i varierande storlekar från 14m2 och uppåt. Varje kontor går att låsa separat och man delar på övriga ytor med sina grannar i kontorshotellet. Här finns både stora och små mötesrum, ett stort och mysigt lunchrum med pentry samt toaletter.

Lokalerna ligger högst upp i huset och det finns en stor och härlig terrass i bästa söderläge, för den som vill ta en koppkaffe eller lunch i solen!

Priserna varierar beroende på rumsstorlek, men börjar på 2 800kr/månad (ca 14m2) och ca 5 000kr/månad för de största (ca 24m2).

I hyran ingår el, värme, fastighetsskatt, parkeringsplatser, internet, mötesrum, lunchrum samt kaffe.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information eller om ni önskar få en visning på plats!.

Relier

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier