Välj en sida
  • English
  • Dansk
x

Butik | Västra Gatan 63, Kungälv

Gatuadress:
Västra Gatan 63
Stad: Kungälv
Område: Kungälv
Lokaltyp: Butik
Storlek: 329 m²

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda möjligheten att hyra butikslokal mitt på mysiga Västra Gatan i Kungälv!

Om lokalen

Lokalen ligger mitt på Västra Gatan, med stora skyltfönster ut mot gatan. Lokalen har en bra planlösning, utan mycket djup, vilket gör att man enkelt kan se de produkter även i bakre delen av lokalen från gatan. Lokalen har även fönster mot baksida, som gör att lokalen har ett gott naturligt ljusinsläpp. Försäljningsytan i markplan är ca 203 kvm och i källarvåning finns kontor, lunchrum och toalett. I källaren finns även möjlighet till förvaring.
Det finns en interntrappa mellan våningsplanen, som idag är igensatt för att maximera försälningsytan. Men om man önskar går det att öppna upp och använda denna trappa.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Relier

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Intresseformulär

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier