Kontor 12-120 KVM | Sundstorget 2, Helsingborg

TA KONTAKT

Modernt kontorshotell med industrikänsla och mycket karaktär på ett
Cityläge nära Sundstorgsgaraget. Här finns allt man kan tänkas behöva på ett kontor så att ni kan fokusera på er verksamhet.
Erbjudes egna kontorsrum, fast skrivbordsplats, flex-platser och klippkort. Inga bindningstider innebär flexibelt på riktigt. Nu och inom snar framtid finns det lediga rum i varierande storlekar, 4-6 pers per rum samt 1 pers rum.
Frukost serveras varje vardag. Bokningsbara mötes- och konferensrum, telefonrum, kök, lounge, kiosk, stor takterrass i soligt läge, kopiator och skrivare på alla våningsplan.
Bemannad reception 8-17 som kan hjälpa till med det mesta som att beställa och hämta luncher, ordna med kemtvätt, boka konferensrum etc. Som medlem har man access till alla anläggningar i Helsingborg och Malmö.
Det anordnas nätverksträffar och afterworks.
I höst öppnas även ett eget gym om ca 150 kvm som ingår i medlemskapet och kommer ligga på gården till vår anläggning Elverket.

"Kontorshotell med fantastisk service, miljö, gym och närhet till kommunikation."

FAKTA

Gatuadress: Sundstorget 2
Stad: Helsingborg
Område: Centrum
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 12 - 120 m²

OMGIVNING

I centrala Helsingborg är det nära till det mesta! I omgivningen finns det kontor, bostäder, service och nöje. Fantastisk hamn inom promenadavstånd och trevliga parker.

SERVICE

Stort utbud av service, restauranger och butiker i närheten.

KOMMUNIKATIONER

Ett stenkast från kontoret finns busshållplats med flera linjer. På en kortare promenad nås Helsingborg C med avgående tåg, bussar samt färjor över till Helsingör. Vid lokalen finns ett parkeringshus för bilpendlaren. Helsingborg är även en cykelvänlig stad.

Anders Ledtje

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)731-40 10 40

9 + 13 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.