Lager 391 KVM | Gevärsgatan 13, Helsingborg

TA KONTAKT

Välkomna till en charmig lager lokal med kontor och möjlighet till att hyra till en större ute yta. Lagret har två portar med mått 3,5 m bredd och 2,4 m hög. Takhöjden under balk är 3, m och total höjd är 4 meter. Det finns 2 toaletter, nytt fint kök och flera kontorsrum. Tillträde är 1 september 2023. Kan finns möjlighet till tidigare tillträde.
Det finns ute yta om 419 kvm att hyra till.

Välkommen att kontakta oss för visning!

"Lager och kontor på bra läge med stor ute yta uthyres"

FAKTA

Gatuadress: Gevärsgatan 13
Stad: Helsingborg
Område: Berga Helsingborg
Typ av objekt: Lager
Storlek: Array m²

SERVICE

Inom gångavstånd finns det flera grönområden, träningsmöjligheter och ett flertal lunchrestauranger. Väla köpcentrum med ett 100-tal butiker och ett restaurangtorg med flera olika restauranger tar endast 5 minuter med bil. I utkanten av området finns även flera livsmedelsbutiker. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis, bensinstationer, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel.

KOMMUNIKATIONER

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. Om du åker kollektivt går det både regional - och stadsbussar i området. Väljer du tåg finns Maria station en kort promenad bort. Närmaste busshållplats är Berga Brohult endast några minuters promenad.

Anders Ledtje

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)731-40 10 40

Helsingborg Berga Helsingborg Gevärsgatan 13

14 + 5 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.