Kontor 900 KVM | Garnisonsgatan 10, Helsingborg

TA KONTAKT

Kontor om ca 900 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Ljus och fin kontorslokal med nya installationer och med bra klimat och komfortkyla. Lokalen ligger i två plan. Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.

"Kontor om ca 900 kvm på Berga i Helsingborg uthyres!"

FAKTA

Gatuadress: Garnisonsgatan 10
Stad: Helsingborg
Område: Berga Helsingborg
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 900 m²

OMGIVNING

Ett utmärkt läge på attraktiva Bergaområdet, direkt vid norra infarten till Helsingborg nära E4 och E6. Bra skyltläge. Nära till bank, restauranger, pågatåg och bussar. Parkering finns på tomten och närheten till E6/E4 via norra infarten gör fastigheten lättillgänglig för både anställda och besökare.

SERVICE

Endast 5 min med bil till Väla köpcentrum och flertalet bra lunchrestauranger som Nya Köket och SMAK. ICA Maxi och Circle K finns på området.

KOMMUNIKATIONER

Buss stannar utanför och går regelbundet från Helsingborg C. Gångavstånd till Pågatågen på Maria station, direktavgångar till både Knutpunkten och ex. Ängelholm.

Anders Ledtje

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)731-40 10 40

2 + 15 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.