Lager 615 KVM | Britta Sahlgrens gata 8, Göteborg

TA KONTAKT

Lager med port och omklädningsrum i centrala Högsbo. Lokalen har ca 3 m takhöjd och flertalet pelare. Parkering finns i anslutning till fastigheten

"Lager med omklädningsrum och port i centrala Högsbo"

FAKTA

Gatuadress: Britta Sahlgrens gata 8
Stad: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Typ av objekt: Lager
Storlek: 615 m²

OMGIVNING

Västra Frölunda är ett område som ligger sydväst om Göteborgs centrum. Från Majorna och Älvsborgsbron sträcker sig området längst västerleden och ställen såsom Önnered, Grimmered, Kungssten, Fiskebäck och Långedrag finns här. Västra Frölunda är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Det finns ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet.

SERVICE

Här finns stor tillgång till all slags närservice. Här finns även Göteborgs största köpcentrum, Frölunda Torg.

KOMMUNIKATIONER

Det är ett strategiskt bra läge när det kommer till kollektivtrafik och motorväg. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området regelbundet och det tar endast 10-15 minuter att komma till Linnéplatsen. För övrigt finns det även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

12 + 4 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.