Lager 330 KVM | Stenkolsgatan 3, Göteborg

PDF-RITNING TA KONTAKT

Här finns möjligheten att hyra lagerlokal om ca 330 kvm, centralt belägen på Ringön. Lokalen är perfekt belägen för den som söker lager med närhet till centrala Göteborg. Här sitter man en kort promenad bort från Backaplan och Centralstationen.
Lokalen har en stor markport för inlastning och har en pelarfri lageryta med en takhöjd på ca 3,7 meter. Till lokalen hör även ett kontor med kök och toalett.
Finns även möjlighet att hyra till kontorsrum om ca 20 kvm på våning 1, med utsikt över Göta Älv och centrala Göteborg.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

"Lager med utmärkt läge nära centrala Göteborg!"

FAKTA

Gatuadress: Stenkolsgatan 3
Stad: Göteborg
Område: Ringön
Typ av objekt: Lager
Storlek: 330 m²

OMGIVNING

Ringön i Göteborg är en stadsdel med en rik historia och en mångfaldig karaktär. Den är känt för sin starka koppling till sjöfart och industri, vilket avspeglas i de många industribyggnaderna och hamnanläggningarna som präglar öns landskap. Denna industriella arv är emellertid inte det enda som definierar Ringön. Under de senaste åren har Ringön genomgått en imponerande omvandling och har blomstrat till en kreativ hubb för konstnärer, konsthantverkare och olika kreativa företag. Ön har blivit en plats där ateljéer, gallerier och kreativa arbetsplatser frodas, vilket ger utrymme för konstnärlig uttrycksfrihet och innovativt skapande. Ringön hyser också en rik mångfald av konst och kultur. Det är hemvist för talrika konstnärer och kulturella initiativ, och besökare kan förvänta sig att stöta på konstinstallationer och delta i olika kulturella evenemang under sitt besök. Med sin placering vid Göteborgs hamninlopp erbjuder Ringön även en enastående närhet till vattnet och vackra vyer över det marina landskapet. Det är en plats där man kan njuta av promenader längs kajerna och suga in den friska marina atmosfären. För den som vill äta och koppla av finns det flera restauranger och caféer på Ringön, som erbjuder en möjlighet att njuta av god mat medan man blickar ut över den livliga hamnen. Ringön är också känd för att vara värd för en mängd kreativa och kulturella evenemang året runt, inklusive konstutställningar, marknader och konserter. Det är en plats som är levande och pulserande med kreativitet och kultur.

SERVICE

All service finns i närområdet

KOMMUNIKATIONER

Trots sin speciella karaktär är Ringön inte isolerad från centrala Göteborg och är enkelt tillgänglig via kollektivtrafik eller till fots. Det är en plats som lockar besökare med sitt unika blandning av industriell historia och modern kreativitet, och den är definitivt värd att utforska för dem som är intresserade av konst, kultur och en fascinerande maritim atmosfär.

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Ringön Stenkolsgatan 3

3 + 6 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.