Kontor 140 KVM | Norra Gubberogatan 30, Göteborg

TA KONTAKT

Rumsindelad kontorslokal på plan 4 om ca 140 m², fönster i två väderstreck med hiss i fastigheten. Lokalen har flertalet kontorsrum och är i behov av en uppfräschning där ni som hyresgäst får vara med att påverka utformningen av denna. I lokalen finns det pentry, WC och förråd. Fastigheten erbjuder ett utmärkt skyltläge ut mot E6 och E20.

Fastighetsinformation: En totalrenoverad kontorsfastighet i synligt och publikt läge med garage. På fastigheten finns adresserna Norra Gubberogatan 30 samt 32. Byggnaderna inrymmer både butikslokaler, kontorslokaler varav flera större kontor samt ett kontorshotell, restaurang samt garage. Byggnaderna har totalt 6 våningsplan

"Var med och påverka renoveringsprocessen"

FAKTA

Gatuadress: Norra Gubberogatan 30
Stad: Göteborg
Område: Olskroken
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 140 m²

OMGIVNING

Området Olskroken är centralt beläget och ligger nära andra kända områden som t.ex Gårda, Svingeln och Redbergsplatsen. Här finns en direkt access till de stora lederna E6 och E20 och är ett populärt område pga sin närhet in till de centrala delarna av Göteborg.

SERVICE

Här finns det en hel del olika verksamheter, butiker, gymkedjor och restaurangalternativ.

KOMMUNIKATIONER

Det är enkelt att ta sig hit med bil och det finns en hel del parkeringar och p-hus i området. Här ligger också den stora knutpunkten Redbergsplatsen som gör det enkelt att ta sig hit med både buss och spårvagn.

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

6 + 1 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.