Kontor 66 KVM | Regnbågsgatan 3, Göteborg

TA KONTAKT

Vi kan här erbjuda en möjlighet att hyra ett mindre kontor om ca 66 kvm, mitt på Lindholmen. Lokalen har en öppen planlösning för arbetsplatser samt ett inglasat rum som går att använda antingen som mötesrum eller kontor. Pentry och plats för lunchbord finns samt en toalett. Lokalen har en modern standard och ett härligt ljusinsläpp via stora fönster.
Fastigheten ligger precis bredvid busshållplatsen på Regnbågsgatan och det är gångavstånd till det mesta som Lindholmen har att erbjuda.
Man når kontoret via gememsamt trapphus och på samma våningsplan finns ett mötesrum om ca 66 kvm som går att boka vid behov.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

"Här finns möjlighet att hyra en mindre kontorslokal mitt på Lindholmen."

FAKTA

Gatuadress: Regnbågsgatan 3
Stad: Göteborg
Område: Lindholmen
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 66 m²

OMGIVNING

Lindholmen är Göteborgs mest expansiva område och du kan hitta verksamheter inom ex innovation, fordon och media. Det är ett område med liv i rörelse och det finns både mycket företag och bostäder. Ett område som ständigt utvecklas. Det är ett vattennära läge med fina utsikter och det finns många olika alternativ för caféer och restauranger. Att äta vid kajkanten sätter en extra guldkant på arbetsdagen.

KOMMUNIKATIONER

Det finns goda möjlighet till både parkering och att åka kollektivtrafik som t.ex buss och färja.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Göteborg Lindholmen Regnbågsgatan 3

14 + 6 =

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.